Kérjük támogassa Alapítványunkat!

Kérjük támogassa alapíványunkat adója 1%-ával!

Adószám:
18935763-1-19

Számlaszám:

73200189-16011298

Köszönjük!

Az Alapítvány támogatói:

  • Haribo
  • VMJV Polgármesteri Hivatal
  • SportTóni Rendezvényszervező Iroda

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja


http://elelmiszerbank.hu


 

Intézményünk médiatámogatói:

Családok Átmeneti Otth.

A Családok Átmeneti Otthona Veszprémben a Pápai út 37. szám alatt működik, folyamatos munkarendben. Az otthon 30 férőhelyes.

A Családok Átmeneti Otthona a krízis helyzetbe került szülő kérésére átmeneti időre otthont nyújt a gyermeknek és a szülőnek egyaránt.


Az elhelyezés módja, feltétele:

Az elhelyezés feltétele a szülő erre vonatkozó írásos kérelme. A kérelmet formanyomtatványon kell beadni az intézmény székhelyén ( Vp. Mikszáth K. u. 13. ), vagy a Családok Átmeneti Otthonában levélben, vagy személyesen. Kérelem a Családok Átmeneti Otthonába való bekerüléshez.

A szülők a gyermekeikkel együtt kapnak elhelyezést, a gyerekeknek a szükség szerinti ellátása biztosított.
A családok külön lakószobába kerülnek, a konyha, fürdő, illemhely használata viszont közös. Utóbbiak nemenként elkülönítettek.

A családok a beköltözéskor alapvető használati tárgyaikat behozhatják az intézménybe, viszont teljes bútorzat elhelyezésére, raktározására nincs lehetőség.

A Családok Átmeneti Otthonában történő ellátás térítés köteles, a térítési díj minden évben megállapításra kerül Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlése által.

Ellátási terület:
A Családok Átmeneti Otthonában történő ellátást állandó, vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező: Veszprémi, Nemesvámosi, Veszprémfajszi, Tótvázsonyi, Hidegkúti, Barnagi, Vöröstói, Nagyvázsonyi, Mencshelyi, Pulai, Papkeszi és Eplényi családok vehetik igénybe.

Foglalkozások:
-    Egészségfejlesztő csoportfoglalkozás
-    Szabadidős foglalkozások
-    Kézműves foglalkozások