Nyári Táboraink 2019.

Nyári Táboraink 2019.

Július 8 -12 között a Nemesvámosi Művelődési Ház adott otthont 21 nemesvámosi és veszprémfajszi gyermek nyári napközis táborának. A tábor a résztvevők számára ingyenes volt.

Július 22-26 között 20 felső tagozatos veszprémi diák vett részt az iskolai szociális munkások által megrendezett napközis táborunkban. A színes programokért köszönet illeti a Veszprémi Tűzoltókat és a Bakonykarszt Zrt. kedves dolgozóit is. A tábor a résztvevők számára ingyenes volt.

Július 8-12-ig 36 gyermek napközis táboroztatását biztosították az intézmény azon kollegái, akik a nagyvázsonyi családokkal foglalkoznak. A hét számukra is mozgalmas volt, kirándultak a Sümegi Várban, fürödtek a Pápai Várkert Fürdőben. A szórakozás mellett a gyerekek részt vettek egy érzékenyítő programban is, melynek kapcsán köszönjük a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének közreműködését. A tábor a résztvevők számára ingyenes volt.

Augusztus 12 -16 között 28 veszprémi gyermek vett részt az Erzsébet Táborban. A tábor költségeit az Erzsébet Tábor programokra kiírt pályázatra benyújtott nyertes pályázatunk finanszírozta. A tábort tovább színesítette a KING Kulturális és Sport Egyesület programja, melyért köszönettel tartozunk.

A Kincskereső Táborban 16 gyermek vett részt augusztus 5 - 8 között a CsaLádika helyszínén, az Agórában. A táborról a VeszprémTV is készített egy rövid összefoglalót:

Oszd meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük