Gyermekek a Középpontban
  • Szociális segítés: 8200 Veszprém, Rózsa u. 48.
  • Kapcsolatügyeleti szolgáltatás: 8200 Veszprém, Mikszáth Kálmán u. 13.
  • Gyermekfelügyelet: 8200 Veszprém Táboálláspark 1.

Iskolai – óvodai szociális segítés

Az óvodai – iskolai szociális segítők Veszprém, Rózsa u. 48. sz. alatt vagy az alább megadott elérhetőségeken kereshetőek. Tevékenységüket elsősorban az óvodákban és iskolákban végzik, így elérhetőségükről az adott köznevelési intézményben is lehetőség van érdeklődni.

Kapcsolatügyeleti szolgáltatás

Amennyiben olyan súlyos párkapcsolati vagy családi konfliktussal küzd, ami megakadályozza jelenleg, hogy kapcsolatot tudjon tartani kiskorú gyermekével, vagy unokájával, akkor érdeklődjön az intézmény kapcsolatügyeleti szolgáltatása felől. A szolgáltatás feltételeiről tájékoztatást nyújtunk személyesen és amennyiben a szolgáltatás igénybevételéről szóló döntés születik, akkor a Veszprém, Mikszáth K. u. 13. sz. alatti székhelyünkön van lehetőség a gyermekkel kapcsolattartásra.

Amennyiben gyermekével kapcsolatban gyámügyi, bírósági vagy egyéb hatósági intézkedés van folyamatban, vagy történt korábban, kérem írásban vagy személyesen érdeklődjön a Család – és Gyermekjóléti Központ esetmenedzsereinél, vagy azok feletteseinél az intézmény székhelyén.

Gyermekfelügyelet, Játszóházi foglalkozás

Az intézmény játszóházi foglalkozás keretében gyermekfelügyeletet is biztosít a Csa-Ládika Játszóházban, Veszprém Táboálláspark 1. sz. alatt az Agórában. A játszóházat bármely kisgyermekes szülő, nagyszülő igénybe veheti előzetes időpontegyeztetés nélkül is. Térítési díjat kizárólag a szülő nélküli gyermekfelügyeletért kell fizetni, ennek díja 500 Ft/óra. A Csa-Ládika Játszóház előzetes egyeztetés után családok számára gyermekprogramokat és egyéb programokat is biztosít. A részletekről érdeklődjön a Csa-Ládika munkatársainál. Kövesse a Játszóházat Facebookon.

 

Oszd meg most!