Kikötő Önsegítő Csoport
  • Amennyiben szerhasználati problémája van vagy hozzátartozóként szeretne segítséget, információt kérni az önsegítő csoporttal kapcsolatban, megteheti az alábbi két telefonszámon:: +36670/208-92-28 illetve +3670/943-61-64
  • Facebook elérhetőség: www.facebook.com/groups/2561787167445816
Csoportunkba szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretnének alkohol-, drog-, gyógyszerfüggőségük leküzdésében segítséget kérni.
Mivel minden csoporttag hasonló problémával küzd,talán hosszú idő után megtapasztalhatja a szenvedélybeteg az elfogadást, a valahova tartozást; azt, hogy szükség van a személyére, nem csak elvenni, gondot okozni tud, hanem adni is. Hogy nincs egyedül!
Az önsegítés alapja a kölcsönös segítségnyújtás. Miközben a csoporttagok azt élik meg, hogy rajtuk segítenek, jelenlétükkel, megosztásaikkal ők is segítik társaikat.
A csoportot koordináló tagokként mi magunk is az alkohol-, valamint a drogok rabságában éltünk hosszú évekig. Célunk , hogy saját, személyes tapasztalataink átadásával kiutat mutassunk egy minőségi, szabad, kiteljesedett élet felé.
Hozzátartozókat is várunk, hiszen a szenvedélybetegség családi betegség és mi magunk is egykor társként, gyermekként éltük át, milyen egy szerfüggő szülő, társ mellett felnőni, élni.
Egyedül nem megy, együtt bármi lehetséges!
A változás kulcsa saját kezünkben van!

Oszd meg most!